Отзиви

Още веднъж Ви благодарим за доброто посрещане и отношение!
DUNAV TOURS HOTELS EAD

Благодарим, че създадохте от престоят ни в "Черният щъркел" прекрасен спомен! Хубав ден и още много доволни клиенти!
Ен Ер Джи Софт ЕООД

Перфектно обслужване, чудесна кухня и изключително приятна атмосфера. Радвам се, че в нашият регион има такова място. Чуждестранните ни гости също останаха очаровани.
Ренета Райнова

От името на целия елип на "Хорнит" ООД искам да Ви изкажа огромно БЛАГОДАРЯ за съдействието, помощта и търпението, които ни указахте по време на работата ни по проектите за обучение на педагогически специалисти! Благодарим за профeсионализма, който проявихте, за да се случат нещата безпроблемно! За нас беше удоволствие да работим заедно и ще се радваме да го правим и бъдеще, както с индивидуални клиенти, така и с корпоративни клиенти - ние с удоволствие ще Ви препоръчаме!
Лилия Кирилова

Just had a wonderful 3 nights stay. Wanted to send a big thankyou to everyone for all their efforts in making our stay so pleasant and relaxing. I was very happy to complete a booking .com review saying how nice everything is. Regards Keith
KEITH CLULOW

Thanks again for having us over at the Black Stork in May 2014. We were a group of 16 people and we enjoyed very much our stay.
Raluca Popa

Благодарим ви за изключителното гостоприемство и топлото посрещане!
Боряна Бойновска

Благодарим Ви в този час за грижите към Всички нас. Чувствахме се прекрасно в уютното гнездо на черният щъркел. Поздравете архитекта за творческата му мисъл. Надяваме се, че ще дойдем пак! Бъдете здрави.
групата учители от 24.03 - 28.03.14

Поздравления за прекрасния комплекс. Чистота, уют хармония. Поздравления за за собствениците и обслужващия персонал. Ще дойда отново семейно и с приятели!!!
Ст. Георгиева

Кратко стегнато и ясно: уютно, топло и прекрасно!
Р. Маринова от НУИ

1 2 3

Добави мнение