Комплекс

Семеен хотел „Черният щъркел” се намира в сърцето на живописния Природен парк „Русенски Лом”, в село Нисово, на 30 км. от гр. Русе. Комплексът предлага удобство и уют, както за семейства с деца, така и за приятелски компании, условия за фирмени тийм-билдинги и семинари. На разположение на гостите са механа и лятна градина, спортен център включващ джакузи, парна баня и фитнес, тенис маса, както и два открити топли басейна за възрастни и деца.

 

Стаи

Хотелът разполага с 20 самостоятелни двойни стаи със собствен санитарен възел, климатик, телефон, цифрова телевизия и безплатен интернет.

 

Механа

Механата на хотела е с капацитет петдесет места и е разделена на две нива от уютна камина. Предлага богато индивидуално меню с характерни за региона ястия и напитки и различни блюда.

 МЕНЮ

 

Конферентна зала

Семейният  хотел разполага с подходящи помещения за провеждане на семинари и обучения с капацитет до 40 места. Има възможности за различно конфигуриране на местата, в зависимост от спецификата на събитието. Залата е оборудвана с мултимедиен проектор, флипчарт и безжичен интернет.

 

Спортен център

За пълноценен отдих и релакс, комплекса предлага на гостите спортно игрище, малка фитнес зала, тенис маса, парна баня, джакузи, открит топъл плувен басейн за възрастни и открит топъл басейн за деца. За любителите на колоезденето се предлагат велосипеди под наем а околностите са селото изобилстват от живописни кътчета за пикник, разходка и почивка.

 

 

calendar-icon.png Направете своята резервация

 

© 2020 Black Stork All rights reserved!