Отзиви

 Прекрасно място, във всяко отношение! За пръв път бяхме там. Всичко е направено с вкус. Домакините и персонала са чудесни хора, храната вкусна и екологична, обслужването бързо. Чистота на ниво. Хубава локация, интересни забележителности. Препоръчваме!♥️

11.2022

Гинка

Много чисто и уютно място за почивка, вкусна храна, отлично обслужване, изключително гостоприемен и отзивчив персонал

11.2022

Pavlina Ivanova

Всичко беше супер.Много любезни домакини.

10.2022

Джем

Изключителни благодарности към целия персонал на хотела. Невероятно обслужване, вкусна храна, чистота и уют! Благодаря още веднъж за чудесното преживяване!

10.2022

Ирина Петкова

Страхотен хотел, перфектен персонал, отзивчиви, любезни, мили, отговорни във всяко отношение. Благодаря ви! Продължавайте все така.

08.2022

Ивелина Григорова

Престоят ни в хотела беше много приятен. Хората, които работят там са изключително приятни, квалифирани и отзивчиви, дискретни, много усмихнати и отзивчиви. Благодаря им за това, че направиха двудневният ни престой толкова приятен и зареждащ. За храната мога да кажа, че беше прекрасна. Не мога да не спомена и най-вкусната торта, която опитах - тортата на майстор Митко! Благодаря Ви много за спокойствието и топлината! С най-добри пожелания и уважения!

07.2022

Miroslava Georgieva

Прекрасно място, любезни собственици и персонал, вкусна храна!

07.2022

Виолета Новакова

Чудесно място за почивка. Разчупен дизайн, чистота, любезни домакини, отлична храна, топъл и чист басейн, тихо и спокойно място.

06.2022

ОУ "Никола Обретенов " - гр. Русе, 4 клас с кл. р-л Зоя Гоцова

Отлично обслужване, вкусна храна, чист и топъл басейн, място за пълноценна почивка. Благодаря!

06.2022

Ирена Стоянова

Много сме доволни! От обслужването, храната. Любезен персонал. Басейнът е много хубав!

05.2022

Станимира Савова

Страхотно място за почивка и отдих в сърцето на Поломието! Сградата и терена около нея са много добре поддържани! Тихо и спокойно място за почивка и бягство от градския шум. Вкусна храна. Любезен и усмихнат персонал. Чистота навсякъде. Бъдете здрави и все така гостоприемни! Препоръчваме и задължително ще посетим отново.  

05.2022

Катерина и Валентин Кандиларови

Добро място за почивка, през ноща е абсолютна тишина. Децата са много доволни от басейна, водата беше идеална.

05.2022

Георги Ганчев

Уютно, перфектно обслужване, много любезен и коректен персонал. С удоволствие пак ще го посетим.

05.2022

Kamelia Stefanova

Прилично обслужване. Удобна локация за посещение на забележителности наоколо.

04.2022

Иван Мулушев

Отлична локация, топло посрещане и много гостоприемни домакини. Посетете!

10.2021

Десислава Мундрова

Перфектен комплекс и особено обслужване!! Уют,спокойствие .. пълен релакс и добра кухня! Който отиде - повтаря!

09.2021

Теодор Данов

Храната беше вкусна, а домакините отзивчиви.

09.2021

Venstislava Bolova

Хареса ни много! Стаите са чисти и уютни, климатизирани. Храната е вкусна и басейните са много топли ???? Персонала е отзивчив и приятелски настроен. Ще го посетим пак!

06.2021

Ivelina Dobreva

Персонала е много любезен. Чисто и приятно.

06.2021

Жеко Стойков

Супер е!

05.2021

Georgi Angelidis

Приятен хотел с прекрасна гледка, топъл басейн и колелета под наем. Прекрасно място, ако искате да се разходите сред природата. Любезно отношение. Включеното във ваучера меню беше вкусно. Единствено имахме трудности със затварянето на вратата на стаята.

05.2021

Анета Дончева

Много отзивчиви хора. Кухнята прекрасна. Много добри условия за деца. Препоръчвам и за хората, които обожават скални манастири.

05.2021

Дира

Прекрасни домакини и отлична база.

04.2021

Васил

ПРЕКРАСНО МЯСТО ! СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ХОТЕЛА ТЕ ПРИЕМАТ КАТО МНОГО ОБИЧАН РОДНИНА. ХРАНАТА Е ДОМАША И МНОГО ВКУСНА.

04.2021

Тодор Тодоров

Страхотно място за почивка - чисто, топло, вкусна храна. Любезни и отзивчиви домакини. Ще го посетим отново.

04.2021

Весела Кирилова

Приятен хотел.Учтиви домакини.Вкусна храна.Препоръчвам го.

03.2021

Stefka Dragieva

Изкарахме си страхотни дни в "Черният Щъркел". Цялата ловна дружинка на г-н Шлосер и г-н Къдрев се наслаждаваше на хубав лов и приятна компания на приятели. Ловът на фазани ни достави голямо удоволствие,а дивите прасета и елените пощадихме. За сметка на това културната програма всяка вечер с хубава музика беше много приятна. Персонала на хотела е много добър.Всичко тук ни допадна толкова много,че сигурно ще се видим отново през септември.Поздрави от всички.

01.2021

Ловна дружинка

От името на ръководителите на учениците от гр.Гложево изказваме нашата огромна благодарност към собственика и персонала на хотела.

01.2021

Б. Солски

Прекрасно място! Препоръчвам!  

12.2020

Todor Nenov

Страхотно местенце, любезни домакини, приятна атмосфера! Бихме се върнали отново.

09.2020

Анелия Богданова

Приказно!

08.2020

Gerga Dimitrova

Прекрасно място с перфектно обслужване.  

07.2020

Надежда Друмева

Страхотно местенце за отдих, вкусна кухня, обслужване на ниво!

07.2020

Ралица Иванова

Прекрасно място!Спокойно и уютно местенце идеално за тези, които искат да избягат от градския шум. Изключително любезен и отзивчив персонал, стаите са чисти и поддържани. Храната е вкусна. Препоръчвам!Задължително ще посетим отново. юли 2020 г.

07.2020

Zuzi Halil

Благодаря на целия екип на комплекса за посрещането и обслужването през дните от 11 до 14 юни. 2020 г. Мястото е спокойно, красиво и много близо до природни забележителности

06.2020

Стефка Василева

Благодарим на гостоприемните домакини на хотел "Черният щъркел " за чудесното посрещане и незабравимите преживявания в природния парк! от Йога - клуб "Благо - дарявам"

06.2020

‎Neli Stoyanova

Благодарим, че създадохте от престоят ни в "Черният щъркел" прекрасен спомен! Хубав ден и още много доволни клиенти!

12.2019

Ен Ер Джи Софт ЕООД

Още веднъж Ви благодарим за доброто посрещане и отношение!

12.2019

DUNAV TOURS HOTELS EAD

От името на целия елип на "Хорнит" ООД искам да Ви изкажа огромно БЛАГОДАРЯ за съдействието, помощта и търпението, които ни указахте по време на работата ни по проектите за обучение на педагогически специалисти! Благодарим за профeсионализма, който проявихте, за да се случат нещата безпроблемно! За нас беше удоволствие да работим заедно и ще се радваме да го правим и бъдеще, както с индивидуални клиенти, така и с корпоративни клиенти - ние с удоволствие ще Ви препоръчаме!

08.2014

Лилия Кирилова - административен директор на ТО Хорнит

Благодарим Ви в този час за грижите към Всички нас. Чувствахме се прекрасно в уютното гнездо на черният щъркел. Поздравете архитекта за творческата му мисъл. Надяваме се, че ще дойдем пак! Бъдете здрави.

03.2014

Групата учители от 24.03 - 28.03.14

От името на Бългериан ВИП Турс бихме желали сърдечно да ви благодарим за гостоприемството и за отличното обслужване. Успяхте да превърнете престоя ни в истински празник. Надяваме се, да се върнем при вас отново в най-скоро време. Поздрави от екипа на Бългериан ВИП Турс.

01.1970

Антония Николова

Перфектно обслужване, чудесна кухня и изключително приятна атмосфера. Радвам се, че в нашият регион има такова място. Чуждестранните ни гости също останаха очаровани.

Ренета Райнова

Just had a wonderful 3 nights stay. Wanted to send a big thankyou to everyone for all their efforts in making our stay so pleasant and relaxing. I was very happy to complete a booking .com review saying how nice everything is. Regards Keith

KEITH CLULOW

Thanks again for having us over at the Black Stork in May 2014. We were a group of 16 people and we enjoyed very much our stay.

Raluca Popa

Благодарим ви за изключителното гостоприемство и топлото посрещане!

Боряна Бойновска

Поздравления за прекрасния комплекс. Чистота, уют хармония. Поздравления за за собствениците и обслужващия персонал. Ще дойда отново семейно и с приятели!!!

Ст. Георгиева

Кратко стегнато и ясно: уютно, топло и прекрасно!

Р. Маринова от НУИ

Ще предам нататък!

Р. Андреева

Въпреки студената зима в хотелския комплекс слънчеви бяха дните прекарани в него. Усмихнати и приветливи бяха всички служители. Благодаря ви за всичко! С удоволствие ще дойда отново. Не променяйте нищо!

Р. Добрева

СУПЕР!!!

Св. Петрова

Аз сега отивам да рекламирам. Чудно е всичко!

Д. ВАРАМЕЗОВА

Прекрасно място :) отлична храна, много добро обслужване. Невероятно добро място за да прекара човек спокоен и щастлив няколко дни в живота си. Отлична база, чисто и красиво. БЛАГОДАРЯ ВИ!

Виолета Палева

Искам да споделя впечатлението си от пребиваването в хотела от 04.11.2013 - 08.11.2013 и да изкажа своето задоволство от радушното посрещане,от всеотдайността на тези мили хора, работещи тук в оазиса на поречието на Русенски Лом. Не мога да отмина и интересните хрумвания от страна на готвача, от интериора в заведението, който ме връщат в мойте детски години, за което сърдечно Ви благодаря. С удоволствие бих се връщала и още и още стига да имам възможност. Пожелавам Ви много здраве, много посетители ценящи добрите обноски, тихата спокойна атмосфера и девствената природа. Благодаря Ви мили хора!

Б. Ангелова

Бяхме в хотела за уикенда и супер много ни хареса!! Всичко е чисто, спретнато, компактно, удобно и много комфортно!! Персонала е готин, кухнята също!! Поздрави за Ани:) С удоволствие бихме дошли отново!!

Анонимен

Всичко в хотела е страхотно, но могат да покажат по-голям професионализъм! Не пропускайте възможността да посетите това красиво място!

Sisi

Благодаря за гостоприемството. Красиво място. Изключително чисто поддържан хотел. Идеални условия за възстановяване и отдих. Приветлив персонал. С една препоръка- качеството на храната да се приведе в съответствие с високите цени. В кухнята да се използват месни продукти стандарт\"Стара планина\".

Ст. Желев

Вашия хотел е едно изключително приятно място за отдих на едно семейство или място за ваканция със приятел/ка или със приятели. Мисля, че това е най-красивия и уютен хотел, в които съм ходила.

Анонимен

Искам най-сърдечно да Ви благодаря за прекрасното прекарано време във Вашия хотел. Аз и приятелката ми си изкарахме невероятно на 14 вечерта, а и сутринта всичко беше супер, поздравявам Ви :) С удоволствие ще дойдем пак, както лятото така и по всяко друго време :) Вие бяхте много любезен, за което искрено Ви благодаря ;) Успехи както лични така и професионални :)

А. Пенчев

I write you in order to express our gratitude toward the great services we received yesterday. All your employees did a great job in looking after us and especially Boris who was very attentive and helpful. I've uploaded some photos on the hotel facebook page... I hope you like them. :) Best regards

Doron

Благодаря ви за прекрасните дни, които за съжаление свършиха, но изкарахме страхотно тук! Обгрижвани бяхме с много внимание и топлота. Специални благодарности поздрави на Дени от групата от гр. Враца. Тя е прекрасен слънчев човек! Надяваме се отново да посетим това прекрасно място в с. Нисово и с огромно удоволствие ще разказваме за преживяването в гр. Враца

Елена Санкова- Дружество за религиозна и обществена подкрепа на лишените от свобода

Много ви благодарим за обслужването в ресторанта и особено на чаровното девойче Илияна, която с чаровната си усмивка спечели нашите симпатии и благодарност.

Анонимен

Бих искала да изразя поздравления за целия персонал, просто са невероятни. Всичко е толкова хубаво и обстановката, управителя и персонала - просто нямаме думи. Толкова ни хареса, че пак ще повторим. Много Ви благодарим за всичко.

Бояна и Роси

Бих искала да изразя своята благодарност към целия персонал и особено към Управителя за съдействията и отзивчивостта при провеждането на зеленото училище. Всичко беше чудесно. Доволни и щастливи сме от изминалата седмица. От все сърце Ви желаем здраве, много усмивки и успехи. До нови срещи.

СОУ "В.Левски" гр. Ветово

Страхотен хотел. Впечатляващо беше отношението на домакините към мнението на посетителите. Отстранават и най малката грешка и то с бонус. Браво.

Свилен Витанов

Още веднъж бих искал да изразя своята благодарност към домакините на хотела за невероятното гостоприемство и отношение към нас!! Освен това получихме прекрасни съвети за посещение на места, за които не сме чували! Направихте ни престоя незабравим в този приказен природен резерват! Благодарим още веднъж!

Димитър Балтов

Много приятно си изкарахме, спокойно с вкусна храна и прекрасни хора! Препоръчвам на всеки! юли 2020 г

Галя Тодорова

Хубаво местенце,много спокойно встрани от градската суматоха. Персоналът са истински професионалисти. Много гостоприемни домакини, по време на престоя се чувствахме все едно сме гости на много близки приятели. Благодарим, ще се върнем отново. август 2020 г.

Антоанета Петрова

© 2020 Black Stork All rights reserved!