Отзиви

Страхотен хотел. Впечатляващо беше отношението на домакините към мнението на посетителите. Отстранават и най малката грешка и то с бонус. Браво.

Свилен Витанов

Благодарим на гостоприемните домакини на хотел "Черният щъркел " за чудесното посрещане и незабравимите преживявания в природния парк! от Йога - клуб "Благо - дарявам"

‎Neli Stoyanova

Благодаря на целия екип на комплекса за посрещането и обслужването през дните от 11 до 14 юни. 2020 г. Мястото е спокойно, красиво и много близо до природни забележителности

Стефка Василева

Благодарим, че създадохте от престоят ни в "Черният щъркел" прекрасен спомен! Хубав ден и още много доволни клиенти!

Ен Ер Джи Софт ЕООД

Още веднъж Ви благодарим за доброто посрещане и отношение!

DUNAV TOURS HOTELS EAD

Перфектно обслужване, чудесна кухня и изключително приятна атмосфера. Радвам се, че в нашият регион има такова място. Чуждестранните ни гости също останаха очаровани.

Ренета Райнова

От името на целия елип на "Хорнит" ООД искам да Ви изкажа огромно БЛАГОДАРЯ за съдействието, помощта и търпението, които ни указахте по време на работата ни по проектите за обучение на педагогически специалисти! Благодарим за профeсионализма, който проявихте, за да се случат нещата безпроблемно! За нас беше удоволствие да работим заедно и ще се радваме да го правим и бъдеще, както с индивидуални клиенти, така и с корпоративни клиенти - ние с удоволствие ще Ви препоръчаме!

Лилия Кирилова

Just had a wonderful 3 nights stay. Wanted to send a big thankyou to everyone for all their efforts in making our stay so pleasant and relaxing. I was very happy to complete a booking .com review saying how nice everything is. Regards Keith

KEITH CLULOW

Thanks again for having us over at the Black Stork in May 2014. We were a group of 16 people and we enjoyed very much our stay.

Raluca Popa

Благодарим ви за изключителното гостоприемство и топлото посрещане!

Боряна Бойновска

Благодарим Ви в този час за грижите към Всички нас. Чувствахме се прекрасно в уютното гнездо на черният щъркел. Поздравете архитекта за творческата му мисъл. Надяваме се, че ще дойдем пак! Бъдете здрави.

Групата учители от 24.03 - 28.03.14

Поздравления за прекрасния комплекс. Чистота, уют хармония. Поздравления за за собствениците и обслужващия персонал. Ще дойда отново семейно и с приятели!!!

Ст. Георгиева

Кратко стегнато и ясно: уютно, топло и прекрасно!

Р. Маринова от НУИ

Ще предам нататък!

Р. Андреева

Въпреки студената зима в хотелския комплекс слънчеви бяха дните прекарани в него. Усмихнати и приветливи бяха всички служители. Благодаря ви за всичко! С удоволствие ще дойда отново. Не променяйте нищо!

Р. Добрева

СУПЕР!!!

Св. Петрова

Аз сега отивам да рекламирам. Чудно е всичко!

Д. ВАРАМЕЗОВА

Прекрасно място :) отлична храна, много добро обслужване. Невероятно добро място за да прекара човек спокоен и щастлив няколко дни в живота си. Отлична база, чисто и красиво. БЛАГОДАРЯ ВИ!

Виолета Палева

Искам да споделя впечатлението си от пребиваването в хотела от 04.11.2013 - 08.11.2013 и да изкажа своето задоволство от радушното посрещане,от всеотдайността на тези мили хора, работещи тук в оазиса на поречието на Русенски Лом. Не мога да отмина и интересните хрумвания от страна на готвача, от интериора в заведението, който ме връщат в мойте детски години, за което сърдечно Ви благодаря. С удоволствие бих се връщала и още и още стига да имам възможност. Пожелавам Ви много здраве, много посетители ценящи добрите обноски, тихата спокойна атмосфера и девствената природа. Благодаря Ви мили хора!

Б. Ангелова

Бяхме в хотела за уикенда и супер много ни хареса!! Всичко е чисто, спретнато, компактно, удобно и много комфортно!! Персонала е готин, кухнята също!! Поздрави за Ани:) С удоволствие бихме дошли отново!!

Анонимен

Всичко в хотела е страхотно, но могат да покажат по-голям професионализъм! Не пропускайте възможността да посетите това красиво място!

Sisi

Благодаря за гостоприемството. Красиво място. Изключително чисто поддържан хотел. Идеални условия за възстановяване и отдих. Приветлив персонал. С една препоръка- качеството на храната да се приведе в съответствие с високите цени. В кухнята да се използват месни продукти стандарт\"Стара планина\".

Ст. Желев

Вашия хотел е едно изключително приятно място за отдих на едно семейство или място за ваканция със приятел/ка или със приятели. Мисля, че това е най-красивия и уютен хотел, в които съм ходила.

Анонимен

Искам най-сърдечно да Ви благодаря за прекрасното прекарано време във Вашия хотел. Аз и приятелката ми си изкарахме невероятно на 14 вечерта, а и сутринта всичко беше супер, поздравявам Ви :) С удоволствие ще дойдем пак, както лятото така и по всяко друго време :) Вие бяхте много любезен, за което искрено Ви благодаря ;) Успехи както лични така и професионални :)

А. Пенчев

I write you in order to express our gratitude toward the great services we received yesterday. All your employees did a great job in looking after us and especially Boris who was very attentive and helpful. I've uploaded some photos on the hotel facebook page... I hope you like them. :) Best regards

Doron

От името на Бългериан ВИП Турс бихме желали сърдечно да ви благодарим за гостоприемството и за отличното обслужване. Успяхте да превърнете престоя ни в истински празник. Надяваме се, да се върнем при вас отново в най-скоро време. Поздрави от екипа на Бългериан ВИП Турс.

Антония Николова

Благодаря ви за прекрасните дни, които за съжаление свършиха, но изкарахме страхотно тук! Обгрижвани бяхме с много внимание и топлота. Специални благодарности поздрави на Дени от групата от гр. Враца. Тя е прекрасен слънчев човек! Надяваме се отново да посетим това прекрасно място в с. Нисово и с огромно удоволствие ще разказваме за преживяването в гр. Враца

Елена Санкова- Дружество за религиозна и обществена подкрепа на лишените от свобода

Много ви благодарим за обслужването в ресторанта и особено на чаровното девойче Илияна, която с чаровната си усмивка спечели нашите симпатии и благодарност.

Анонимен

Бих искала да изразя поздравления за целия персонал, просто са невероятни. Всичко е толкова хубаво и обстановката, управителя и персонала - просто нямаме думи. Толкова ни хареса, че пак ще повторим. Много Ви благодарим за всичко.

Бояна и Роси

Бих искала да изразя своята благодарност към целия персонал и особено към Управителя за съдействията и отзивчивостта при провеждането на зеленото училище. Всичко беше чудесно. Доволни и щастливи сме от изминалата седмица. От все сърце Ви желаем здраве, много усмивки и успехи. До нови срещи.

СОУ "В.Левски" гр. Ветово

От името на ръководителите на учениците от гр.Гложево изказваме нашата огромна благодарност към собственика и персонала на хотела.

Б. Солски

Изкарахме си страхотни дни в "Черният Щъркел". Цялата ловна дружинка на г-н Шлосер и г-н Къдрев се наслаждаваше на хубав лов и приятна компания на приятели. Ловът на фазани ни достави голямо удоволствие,а дивите прасета и елените пощадихме. За сметка на това културната програма всяка вечер с хубава музика беше много приятна. Персонала на хотела е много добър.Всичко тук ни допадна толкова много,че сигурно ще се видим отново през септември.Поздрави от всички.

Ловна дружинка

© 2020 Black Stork All rights reserved!